Bloggers Diary 3: waar ga ik over bloggen?

Bloggers Dairy

Waar ga ik over bloggen? Dat is waar ik het in deze 3e bloggers diary over wil hebben.

Toen ik deze blog begon had ik eigenlijk nog niet echt duidelijk voor ogen waarover ik dan wilde bloggen. Ik dacht, ik begin gewoon. Ik zal vanzelf wel merken wat ik uiteindelijk het leukste vind om over te bloggen. Ik heb ook een vrij brede interesse dus in theorie zou ik overal wel over kunnen schrijven. Toen ik begon met het bedenken van artikelen om te schrijven kwam al vrij snel naar boven dat ik mijn recepten wil delen.

Koken is een van mijn hobby’s en met name de Surinaamse en Indische keuken. Ook doe ik al voordat ik überhaupt van de termen gehoord had aan mealplanning en mealpreppen. Het leek me dan ook heel gaaf om daarover te schrijven. Maar ook om door mijn blog nieuwe recepten te ontwikkelen en ontdekken. Mealpreppen en mealplanning is dus waar ik op dit moment graag over zou willen bloggen.

Ik heb al superveel ideeën voor artikelen en misschien zelfs video’s over mealpreppen en mealplanning. Maar om deze artikelen en video’s te kunnen maken heb ik wel een recepten archief nodig. Dat is dus waar ik mij de komende tijd op wil gaan focussen. De komende maanden wil ik veel recepten online gaan zetten. Lekker veel koken, experimenteren, nieuwe recepten ontwikkelen en bedenken. Wanneer ik aardig recepten archief heb opgebouwd wil ik gaan beginnen met artikelen en video’s over mealpreppen en mealplanning.

Hier heb ik heel veel zin heb en ik merk dat ik het ook heel leuk vind om na te denken over recepten. Overal krijg ik inspiratie van en ik ben constant nieuwe ideeën in mijn evernote en trello apps aan het schrijven. Maar op dit moment wil ik niet alleen maar een foodblog of mealprepblog zijn. Ik wil ook andere dingen kunnen delen. Persoonlijke dingen of handige life-hacks die ik heb ontdekt. Ik wil in de komende maanden gaan uitzoeken of ik dit een beetje met elkaar kan combineren. De focus gaat denk ik wel liggen op recepten en mealpreppen/plannen maar het zou leuk zijn om daar wat meer diversiteit in aan te kunnen brengen.

Ik heb behalve deze bloggers diary over waar ga ik over bloggen nog 2 andere bloggers diaries geschreven. De eerste gaat over het allereerste begin en de tweede over het technische gedeelte van een blog beginnen.

About

No Comments

Leave a Comment