Foto Diary Week 29 2018

Foto Diary week 1 juli 2018 strandje

Deze week maakte ik mijn allereerste foto diary. Ik maak eigenlijk nooit zo heel veel foto’s dus het was best wel wennen voor mij. Van een heleboel dingen heb ik dan ook geen foto’s gemaakt. Oefening baart kunst zeggen ze wel eens. Ik ben namelijk wel van plan om hiermee door te gaan. Ik vind het eigenlijk best wel leuk om foto’s te maken en zo’n overzichtje als dit ook best wel heel leuk om te maken. En hoe leuk is het om dit over een tijdje weer terug te kijken. Het is mij dus best wel heel goed bevallen ondanks dat ik vrij weinig foto’s gemaakt heb.

Het was afgelopen week de eerste week van de zomervakantie wat betekent dat mijn kinderen allebei de hele dag bij mij zijn. Best even wennen weer maar we hebben wel wat leuke dingen gedaan. Ook heb ik lekker veel Tour de France kunnen kijken, mijn aller aller aller favorietste sportevenement.

Maandag:

Foto Diary week 1 juli 2018 strandje

Ik besloot om even een uurtje met de kinderen naar het strandje te gaan. Deze ligt aan een meertje op nog geen 5 minuten fietsen bij ons huis vandaan. De kinderen vinden het uiteraard geweldig altijd en deze keer ook weer. Wel een gedoe altijd met spullen meenemen en die kinderen in de gaten en in bedwang houden.

Week 29 dinsdag speeltuin

Na het eten ben ik nog even met de kinderen naar een speeltuintje hier in de buurt gegaan. Deze is omheind dus ik hoef niet bang te zijn voor weglopers. Wel was het echt nog ongelofelijk heet.

Dinsdag:

Week 29 dagje wellness

Voor moederdag had ik een bon voor een Welness Centrum gekregen. Daar ging ik heen met een vriendin die dezelfde bon van haar vriend kreeg (haar vriend en mijn vriend zijn ook goede vrienden) Ik ging op de fiets naar het station, wat heerlijk was met dit fantastische weer. Mobiele telefoons waren daar niet toegestaan dus ik heb er geen foto’s gemaakt. Ik ben ook eigenlijk helemaal niet van de sauna’s dus we hebben eigenlijk de hele dag op een ligbedje in de zon gelegen met af en toe een behandeling tussendoor.

Woensdag en donderdag:

Week 29 woensdag en donderdag

Woensdag en donderdag leken best wel op elkaar. Ik was lekker thuis met de kindjes die lekker aan het spelen waren. Ik probeer dan tussendoor wat Tour de France te kijken, wat de ene keer wel en de andere keer niet lukt. Woensdagavond ben ik naar het zwembad geweest, onder het mom van: alle kleine beetjes helpen. Mijn dochter had al een hele tijd geleden op het Youtube kanaal van de Zoete Zusjes gezien dat zij een grote drol emoji maakten. En ik had haar beloofd dat in de vakantie samen te doen.

Vrijdag en zaterdag:

Op vrijdag en zaterdag heb ik geen enkele foto gemaakt. Beide dagen zijn mijn vaste werkdagen. Op vrijdag avond ben ik met een paar vriendinnen wat wezen drinken en op zaterdagavond waren mijn vriend en ik allebei thuis en hadden we wat lekkere hapjes in huis gehaald.

Zondag:

Foto diary week 29 zondag

Zondag was een lekker luier dagje, ik voelde me niet helemaal 100% fit dus ik heb het ook rustig aan gedaan. Ik ben even met de kinderen bij mijn ouders gaan lunchen. De laatste tijd gaan ze dan vaak samen gebroederlijk (of gebroeder/zusterlijk) met zn twee├źn televisie kijken, wel heel grappig om te zien.

Bedankt voor het lezen van mijn allereerste foto diary. Ik ben dus van plan volgende maandag weer een foto diary online te zetten. De komende week staan er best wat leuke dingen gepland dus het zo leuk zijn als ik eraan denk af en toe een foto te maken.

Please follow and like us:
About

No Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.