Foto diary week 30 2018

Strand met Lobke

De afgelopen week was een hele leuke. Het was natuurlijk bloed en bloed heet maar ik heb met de kinderen best een paar leuke dingen gedaan. Het maken van foto’s zit helaas nog niet helemaal in mijn systeem. Ik heb dan ook alleen van maandag, dinsdag en woensdag foto’s gemaakt. Daar moet ik bij zeggen dat dit ook wel de spannendste dagen waren. Op de andere dagen gebeurde eigenlijk ook vrij weinig. Kijk je mee naar deze (halve) week?

Maandag:

Drievliet kleine draaimolen

Drievliet glijbaan en monorail

Op maandag zijn we lekker naar Drievliet geweest. Mijn zusje was vrij deze dag en het leek ons wel leuk om iets met z’n vieren te doen (de kinderen, mijn zusje en ik) Drievliet is voor ons maar 20-25 minuten rijden met de auto dus dat is prima te doen. Ik ben van plan nog een apart artikel over Drievliet te schrijven maar ik kan nu vast zeggen dat wij zeer aangenaam verrast waren. Het park is enorm leuk voor kleinere kinderen. Het zijn best veel attracties waar ze in kunnen, zeker wanneer ze groter zijn dan 1 meter. Ook hebben we nergens lang in de rij hoeven staan en is het een vrij klein park. Je hoeft dus geen grote afstanden af te leggen wat wel heel erg prettig is wanneer je met kleine kinderen op stap bent. Wij hebben ondanks de hitte enorm genoten en zijn eigenlijk van plan om deze zomervakantie nog een keer te gaan.

Dinsdag:Binnen buiten tour kijken

Buiten tour kijken 2x in bad

Op dinsdag ging mijn dochter spelen bij haar opa en oma en was ik dus alleen met mijn zoontje. Ik had een badje vol hem in de tuin gezet zodat hij een beetje kon afkoelen. Ik zat zelf een paar meter verderop in de schaduw met een schuin oog de Tour de France te volgen. De arme jongen zit helaas helemaal onder de watterpokken wat niet echt lekkere timing is met dit bizar hete weer. Ik had gelezen dat een bad met havermout de jeuk vermindert en ervoor zorgt dat de blaasjes sneller indrogen. Baat het niet dan schaadt het niet dus daar heeft hij een paar keer ingezeten deze week. Ik had inderdaad wel het idee dat het iets verlichting gaf. De praatprogramma’s over de Tour de France moeten uiteraard ook gevolgd worden dus dat deed ik vanuit de tuin. Binnen was het niet te harden zo warm (buiten eigenlijk ook niet trouwens)

Woensdag:

Strand met Lobke

Woensdag ben ik naar het strand geweest met een vriendin en haar zoontje die ongeveer even oud is als mijn zoontje. De kinderen vonden het uiteraard helemaal geweldig. Het was die dag ook weer ongelofelijk heet maar gelukkig in de ochtend en begin van de middag behoorlijk bewolkt waardoor het toch best goed uit te houden was. Toen wij weer naar huis wilden gaan begon de zon eigenlijk pas door te breken. Wel een gedoe altijd zeg, dat gesleep met spullen en kinderen van auto naar strand en weer terug. Maar het was wel erg geslaagd.

Donderdag t/m zondag:

Op donderdag ben ik om een of andere reden gestopt met foto’s maken. Deze dagen waren ook eigenlijk niet zo boeiend. Donderdag hebben we door de hitte eigenlijk de hele dag binnen gezeten op een uitstapje met de auto naar de supermarkt na dan. Vrijdag en zaterdag heb ik gewerkt. Zondag heb ik een beginners yoga workshop gevolgd wat eigenlijk heel goed beviel en waar ik zeker mee door wil gaan. Uiteraard ook weer lekker veel Tour de France gekeken die zondag eindigde. 3 weken lang probeer ik voor zover dat gaat met kleine kinderen, werk en andere verplichtingen (eten maken, huishouden enzo) zo veel mogelijk van de Tour de France mee te krijgen dus dat is dan altijd weer behoorlijk afkicken wanneer deze weer is afgelopen.

Nou aankomende week ga ik weer proberen zoveel mogelijk foto’s te maken. Er staan eigenlijk nog niet zoveel dingen op de planning maar ik wil nog wel iets leuks doen met de kinderen.

 

 

 

Please follow and like us:
About

2 Comments

  • zebrazonderstrepen 31 juli 2018 at 16:55 Reply

    leuk overzichtje vol zomerse foto’s

    • Lisa 1 augustus 2018 at 12:00 Reply

      Dankjewel, en dat kan natuurlijk ook bijna niet anders met dit weer.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.