Over mij

 

Hoi, ik ben Lisa en ik vind het enorm leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Ik ben 31 jaar oud en woon in de Randstad met mijn gezinnetje van 4. Ik heb een dochtertje van 4 jaar oud en mijn zoontje is anderhalf.

Op deze blog neem ik je graag mee op mijn reis door het leven. Ik deel mijn belevenissen, mijn struggles en dingen die mijn leven juist makkelijker maken.

De focus van mijn blog ligt op 5 dingen

Persoonlijke groei

Door middel van diaries en andere blogartikelen die ik schrijf over onder andere afvallen, beginnen met bloggen en beginnen met minimalisme wil ik jullie meenemen in mijn pogingen een betere versie van mijzelf te worden. Ik hoop dat ik jou misschien een keer kan helpen of inspireren door mijn valkuilen en tips die ik heb opgepikt te delen.

Minimalisme

Ik vind minimalisme enorm interessant en ik deel graag mijn bevindingen en neem je mee in mijn poging minimalisme in mijn leven te verwerken.

Life-hacks

Alles om het leven leuker en makkelijker te maken. Zodra ik iets nieuws heb ontdekt wat mijn leven dus leuker en/of makkelijker maakt zul je dat hier op mijn blog zien. Ook deel ik mijn persoonlijke tips over van alles en nog wat.

Mealpreppen

Al zo lang als ik voor mijzelf (en inmiddels andere gezinsleden) kook, maak ik altijd hele grote porties waarvan ik een groot deel in kleine bakjes invries om later als ik geen zin of tijd heb om te koken te eten. Jaren later blijkt hier het stempel mealpreppen op te zijn geplakt. Ik denk dus dat ik best wel wat tips en tricks op dit gebied heb.

Rijsttafels

Mijn favoriete soort eten en het soort eten wat ik het liefste klaarmaak. Ik heb veel favoriete recepten die ik graag wil laten zien en ik vind het ook heel erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Uiteraard zul je hier niet alleen recepten vinden die op een rijsttafel thuishoren, maar eigenlijk alle recepten die ik maak en de moeite waard vind om met jullie te delen.