Weight Watchers Diary 1

Weight Watchers Diary foto

De allereerste Weight Watchers Diary. Tenminste ik hoop/verwacht dat er nog meer zullen volgen.

Waarom schrijf ik dit?

Misschien als stok achter de deur. Misschien als extra motivatie. Misschien om mijzelf wat meer met mijn neus op de feiten te drukken. Misschien om wat beter bij de les te blijven.

Ik denk allemaal eigenlijk wel.

Oké, eerst even de feiten.

Ik ben nu 31. Als kind, tiener en jongvolwassene was ik altijd heel slank, als kind eerder mager. Maar sinds nu toch wel een jaar of 6 ben ik eigenlijk zwaarder dan ik zou willen zijn. 4 jaar geleden is mijn dochter geboren en vanaf toen is het eigenlijk alleen maar erger geworden. Begrijp me niet verkeerd, ik zie mijzelf absoluut niet als iemand die heel dik is, maar wel als iemand met een niet zo super gezond gewicht. Op mijn zwaarst woog ik zo tegen de 76 kg aan en dat is voor iemand van 1,64 meter die ook nog eens vrij tenger van postuur is gewoon niet zo gezond.

Weight Watchers is eigenlijk het enige wat tot nu toe voor mij gewerkt heeft. Een paar maanden geleden was ik heel goed bezig. Op maandag 28 augustus 2018 gaf de weegschaal dus die 76 kg aan, op woensdag 20 december 64,7 kg. Toen dacht ik dat ik het wel kon zonder Weight Watchers en ik beëindigde ik mijn abonnement. Nu (woensdag 18 april) weeg ik dus weer 70,7 kg en een paar dagen geleden zat ik zelfs weer boven de 72 kg.

Zo zonde!

Dan maar weer opnieuw beginnen. Mijn doel was en is nog steeds om onder de 60 kg uit te komen. Mocht dit toch niet helemaal haalbaar te blijken zijn dan wil ik er in ieder geval bij in de buurt komen.

Volgende keer meer…

About

No Comments

Leave a Comment